Diverse

Over ons 4

DIVERSE

Wij produceren, leveren en monteren alle soorten producten die van metaal gemaakt worden. Tevens voeren wij reparatie werkzaamheden aan metalen producten van staal, roestvasstaal en aluminium.

 

Wij produceren niet alleen constructieve oplossingen maar ook producten voor het verbeteren of aanpassen van het productieproces. Een voorbeeld hiervan zij rollenbanen en draaitafels. ook deze kunnen wij op klantenspecificatie maken.

PB160528

Geslepen stalen platen ten behoeve van een ballustrade. Platen zijn op locatie geplaatst en geslepen. Platen zijn voorzien van een beschermende laag die ter plaatse aangebracht kan worden. De platen zijn niet gecoat.

Stalen vensterbanken samengesteld uit platen en strip. Platen zijn geslepen en behandeld maar niet gecoat

Vensterbank opgebouwd uit stalen strippen en plaat. Het geheel is op maat op locatie geproduceerd, gelast en geslepen. De platen zijn niet gecoat maar voorzien van een beschermlaag welke de platen beschermt.

PRODUCTEN VOOR IN HUIS

Hier ziet een aantal voorbeelden van meubelen die gemaakt zijn van staal. De meeste materialen zijn niet geslepen of geschuurd. De lassen zijn niet weggeslepen, een mooie las mag gezien worden. De meubelen zijn allemaal behandeld tegen oxideren en geven niet af.

Alle meubelen kunnen op maat gemaakt worden.

Wij stellen de meubelen samen uit de profielen die u maar wenst:

  • Koker
  • T-staal
  • Hoekstaal
  • Buis

Indien u dit wenst kan het ook op kleur gepoedercoat worden.